דלקת מפרקים פסוריאטית

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

11/04/2017 | 13:31 | מאת: רונית

שלום רב, שנים עם דלקת זו עליות וירידות .. מעל שנתיים כאב במפרק ירך שמאל שאובחן כבורסיטיס .. דיקורים,הידרו, פיזיוטראפיה , הזרקות סטרואידים ...ועדין עם זה הכאב היתכן? או שמא מדובר במשהו נוסף שמסתתר ... אשמח לכוון בנושא.הבנתי שיש בעיות סביב מפרק הירך שלא מאובחנות.. אציין עוד שמזה שבועיים מטופלת בקוסנטיקס.. אולי משם יבוא ערי אשמח לתשובה או כיוון תודה

שלום COSENTYX היא התרופה המתקדמת ביותר כיום לטיפול בדלקת מפרקים פסוריאטית. יתכנו כאבים סביב מפרק הירך שאינם קשורים לדלקת ועל כן לא יגיבו לטיפול נוגד דלקת. למשל נזק קיים לסחוס או בעיה אורטופדית אחרת במפרק. יש לבחון בבדיקה ולפי הצורך בהדמייה אם אכן יש מרכיב בתוך או מחוץ למפרק בר תיקון אורטופדית.

מנהל פורום דלקות מפרקים