דרום

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

22/11/2012 | 09:18 | מאת: נינו

שלום אני סובלת מדלקות חוזרות בברכיים יש לי שחיקת סחוס לא חמורה מידי פעם עושים לי זריקות קורטיזון להרגעת כאבים אבל זה לא מרפא לאחרונה הציעו לי טיפול ביולוגי הסבירו לי שהשיטה עובדת כך לוקחים ממני מנת דם מעבדים אותו במעבדה ואחר כך מזריקים לי בברכיים בכמה מנות השאלה שלי אם השיטה יעילה יאם יש לה הצלחה כי הטיפול עולה הרבה כסף בכבוד רב נינו

שלום השיטה ה"ביולוגית" שאת מתארת אינה בדוקה ואינה אחידה בביצועה. אין הוכחות שהיא אכן מועילה. המלצתי היא להימנע ממנה.

מנהל פורום דלקות מפרקים