אבחון לבעיה

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

21/11/2012 | 04:48 | מאת: חנה

שלום רב! אני אישה בת 54 כבדת משקל . מזה כמה שנים סובלת מכאב בברך ימין המתגבר בעת קימה מישיבה . כמו כן לאחרונה החלו כאבים בקרסוליים , סביב כפות הרגליים, בגב עליון של כפות הרגליים וכן באצבעות יד שמאל . אין לי נפיחות ולא אודם במקומות אלה . כמו כן מעת לעת כאבי גב תחתון , שכמות וכתפיים וכן אגן ימין . לציין שכאשר אני קמה מהמיטה או מישיבה הכאבים גוברים עד לאיזון . איך אפשר ובאיזה בדיקות בדיוק לאבחן מהי הבעיה שלי ? באיזה בדיקות עלי לבקש מהרופא כדי לדעת אם זוהי דלקת פרקים ראומטית או שיגרונית או משהו אחר ? מעבר למשקל הכבד שוודאי אני ערה לכך שגורם לעומס גדול על כל המפרקים , איך אוכל לדעת בוודאות מה בדיוק הבעיה שלי שממנה אני מאוד סובלת ? תודה .

שלום יש כתמיד להתחיל בתשאול ובדיקה גופנית ולעבור לצילומים רגילים של המפרקים הרלבנטיים. בהמשך כל דבר אפשרי עד MRI וארטרוסקופיה. הכי חשוב שיהיה רופא -אורטופד או ראומטולוג שילווה אותך

27/11/2012 | 16:28 | מאת: מיקי

לא לפחד תרופה מעולה צריך פעם בחודש לעשות בדיקת דם למעקב והו ..רק בריאות

מנהל פורום דלקות מפרקים