דלקת שורש כף יד שחוזרת

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

09/11/2012 | 20:40 | מאת: דור

ד"ר קמחי שלום, אני בן 23, הבעיה שלי התחילה לפני 4 שנים כאשר לאחר תוכנית אימונים לא חכמה בחדר הכושר נפצעתי, הפציעה הייתה תחילה כאבים חדים תוך כדי האימון ולאחר מכן מספר שבועות של דלקת חזקה בכף היד (שתי הידיים). לאחר הפציעה לא התאמנתי בערך שנה כיוון שסבלתי (ואני עדיין סובל) מכאבים לא מוגדרים באיזור האמה ושורש כף היד. אנסה לקצר את הסיפור - הייתי אצל המון אורטופדים (בערך 8) ששלחו אותי למגוון הבדיקות האפשרי (EMG, אולטרסאונד, דימוי עצמות, MRI)..בסופו של דבר כל הרופאים אמרו לי את אותה תשובה - כנראה שיש לך משהו אבל זה יעבור "מתישהו" והם לא יודעים מה לעשות איתי. ההמלצה של הרופאים הייתה לחזור להתאמן אבל להיות זהיר וכך אני נוהג. הבעיה היא שגם עכשיו כשאני באמת מרים משקלים נמוכים אני עדיין חוטף דלקת בשורש כף היד אם אני מתאמן חודש ברצף (3 אימונים בשבוע)... בזמנו כשהייתי בצבא הייתי גם אצל ראומטולוג אשר טען כי אולי זה יכול להיות "גולף אלבו) כי הכאבים הם מהמרפק לאורך האמה אבל אורטופדים שנפגשתי איתם שללו זאת. אני מאוד מתוסכל ומרגיש חסר אונים, אף אחד לא מצליח לעזור לי ורציתי לדעת האם יש טעם לנסות להגיע לראומטולוג נוסף מבלי לקבל את התשובה "אז מה אתה רוצה שאני יעשה איתך" מאוד אשמח לקבל את עצתך ועזרתך, בתודה מראש דור

שלום אין מנוס מלגשת למישהו עם כל החומר ולעבור תשאול בדיקה ומעבר חוזר על החומר. יתכן שהתשובה תהיה שאין מה לעשות מלבד מנוחה ויתכן שימצא פתרון. אחרי 8 אורטופדים וראומטולוג הסיכוי לחדש יחסית קטן אבל לא אפסי.

מנהל פורום דלקות מפרקים