כאבי רגליים חוזרים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

28/09/2012 | 16:22 | מאת: אנה

אני בת 16 ובשנה האחרונה מופיעים אצלי כאבים ברגל, בדר"כ מהברך עד לאצבעות הרגל, כאב שלא עובר בשינוי תנוחה או הפעלת לחץ או הרפיית הרגל, הכאב עובר מעצמו בשלב כלשהו וחוזר מאוחר יותר. הלכתי לרופאת המשפחה והיא קישרה את הכאב לתקופת הגדילה שלי. לפעמים הכאב כ"כ בלתי נסבל שאני מתפסת על הקירות ולא יודעת מה הבעיה ואיך לטפל בה.

שלום לא הייתי מיחס כאב כה עז לכאבי גדילה. אם זה נמשך צריך לברר את זה-כמובן בדיקה גופנית ותשאול על ידי ראומטולוג או אורטופד ואם יש צורך אז צילום או מיפוי אן הדמייה אחרת.

מנהל פורום דלקות מפרקים