ארקוקסיה 90 מ"ג

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

04/09/2012 | 16:13 | מאת: רעות

שלום. אני מאובחנת כחולה בדלקת פרקים מגיל צעיר מאוד. אני לא מטופלת בכדורים באופן קבוע, כיוון שהמחלה באה והולכת. אבל לאחרונה היה נראה שהמחלה התפרצה שוב, אז בביקורי אצל ראומטולוג הומלץ לי לקחת ארקוקסיה 90 מ"ג במשך שלושה חודשים. כשבאתי לקחת את התרופות (גם בפעם ראשונה וגם בשניה, כיוון שאין אפשרות לקחת את כל הכדורים בפעם האחת), נאמר לי ששלושה חודשים זה זמן רב מדי לטיפול, שזה לא בריא ואפילו מסוכן. מה דעתך? כבר פעמיים נאמרה לי התשובה הזו, משני רוקחים שונים. אני דואגת. תודה. רעות

שלום לא ציינת מאיזו דלקת מפרקים את סובלת. אם תצייני אוכל להתיחס בצורה מדוייקת יותר

09/09/2012 | 22:26 | מאת: רעות

מנהל פורום דלקות מפרקים