קינמון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

11/09/2016 | 07:56 | מאת: ליאן

שלום שבוע 26,שלחו אותי לתזונאית-להפחית בפחמימות ו לא לאכול מתוקים . אני רוצה להכין עוגיות בבית שהן ללא סוכר, האם אפשר להשתמש בקינמון בהריון? והאם זרעי פשתן עוזרים בהפחתה בשומן? ומותר לקחת אותם בהריון? תודה

מה הסיבה שאמרו לך להפחית פחמימות? האם ביצעת בדיקת סקר לסוכרת הריון? חשוב לצרוך פחמימות מורכבות מדגנים מלאים בתזונה היומית ולפזר אותן במנות קטנות במהלך היום , למשל: אורז מלא, קינואה, לחם מלא, שיבולת שועל , קטניות וכו.. ניתן לשלב כמויות קטנות של קינמון טחון בבישול. זרעי פשתן הם מקור לשומן מהצומח, ניתן לשלבם בתזונה היומית אך לאו דווקא יעזרו בהפחתת שומן. מדוע את רוצה להפחית שומן? יש מקורות לשומן בריא שחשוב שלשלב: שמן זית, טחינה גולמית, שקדים ואגוזים טבעיים, אבוקדו וכו. בהצלחה.

11/09/2016 | 17:22 | מאת: ליאן

תןדה על המענה. ביצעתי העמסת סוכר של 100 ויצא לי פרמטר 1 יותר גבוה מהנורמה(165 במקום 155) , רופא הפנה אותי לתזונאית אבל לא הגדיר אותי לסכרתית. שבוע 26 עליתי במשקל בערך 12 קג. תזונאי אמר לי לשמור על התזונה כלומר להוריד מתוקים ולאכול מחיטה מלאה הכל. לכן רציתי לדעת אם אפשר לאכול עוגיות ללא סוכר? או שמעתי שלשים זרעי פשתן באוכל זה טוב

מנהל פורום תזונה בהריון