חליטת חורף - ויסוצקי

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

27/01/2016 | 09:37 | מאת: לירז

שלום, רציתי לדעת האם אפשר לשתות את חליטת החורף ג'ינג'ר לימון של ויסוצקי. הרכיבים: ג'ינג'ר, מליסה, לימונית, ורד הבר, תמצית לימון טבעית, עולש קלוי, קליפות לימון. קראתי בכמה מקומות שחלק מהצמחים אסורים בהריון. (החליטה ללא קפאין) תודה רבה.

07/02/2016 | 10:34 | מאת: שולמית ציגלר איטלסון

לירז את צודקת חלק מעשבי המרפה אינם מומלצים בכמויות גדולות בהריון והם נמצאים גם בחליטה זו כדי להסר ספק כמובן שניתון לבחור בתה אחר אך כיון שמצויים בו גם הדרים וגינגר כנראה ששהרכוז נמוך וכמובן שכדאי שהתה יהיה מהול. לבחירתך

מנהל פורום תזונה בהריון