פרנטל / חומצה פולית בהריון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

21/02/2019 | 20:31 | מאת: גלית

היי אני בשבוע 15 להריון. שנה לפני ההריון לקחתי חומצה פולית במינון 0.4. בתחילת ההריון הומלץ לי לעבור לפרנטל (אני לוקחת את של אלטמן) שמכיל 400 מק"ג ואותו אני לוקחת מדי יום. האם זה מספיק מבחינת חומצה פולית? תודה רבה מראש

כן מספיק, אלא אם הומלץ לך מינון גבוה יותר עי הרופא המטפל שלך. החל מהטרימסטר השני מלבד פראנטל יש המלצה לנטילת ברזל, המינון בפראנטל לא תמיד מספק, וודאי עם הרופא שלך בהתאם לרמות בבדיקות הדם.

מנהל פורום תזונה בהריון