ביצים לא מבושלות בהריון שבוע 7 —-

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

19/08/2018 | 20:43 | מאת: אור

שלום רב אתמול אכלתי מוס שוקולד במסעדה, לא שמתי לב שזה מכיל ביצים חיות במידה ואני מרגישה בסדר ללא סימפטומים של שלשול/חום וכו, אפשר להיות רגועה? או האם יש צורך בבדיקות דם/תרביות? תודה

שלום, קשה לי לענות לך חד משמעית, במידה ואת מודאגת פני לרופא המטפל שלך והיבדקי אצלו. תעקבי אחרי הסימפטומים כפי שציינת ..

20/08/2018 | 19:48 | מאת: אור

השאלה האם אני נשארת אסימפטומטית, האם אין צורך לעשות תרבית? כלומר אם אני לא מרגישה חולה, האם זה אומר שככה"נ לא נדבקתי?

שוב, קשה לי לענות לך חד משמעית, ממליצה שליתר ביטחון תתייעצי עם הרופא שלך ובמידת הצורך על פי ראות עיניו יחליט באם יש צורך להיבדק. להבא, הדברים שאת צריכה לשים לב ולשאול במסעדות: 1. האם הביצים מפוסטרות. 2. האם הביצים מבושלות היטב. 3. עם אילו גבינת עשוי הקינוח , ישנן גבינות שאסורות לצריכה בהריון. יש באתר משרד הבריאות את כל ההנחיות התזונתיות המפורטות להריון. בהצלחה.

מנהל פורום תזונה בהריון