עליה במשקל שבוע 32 דחוףףףףףף

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

26/11/2017 | 20:33 | מאת: בילבי

היי התחלתי את ההריון בתת משקל של 4 ק"ג כרגע אני שבוע 32 וכבר עליתי 11 ק"ג(!!) העובר שוקל 1.650 ממה כל שאר המשקל שלי??? אני מפחדת שזה ישאר אחרי הלידה יש לציין שאני ממש לא אוכלת הרבה ואם כן אז ירקות פרות ודברים לא משמינים בבקשה תרגיעו אותי שזה לא סתם שומן ושזה ירד אחרי הלידה...

היי, קודם כל תיהי רגועה, המשקל שעולה בהריון כולל לא רק את העובר, אלא גם את השילייה, אספקת דם, שומן שהכרחי להתפתחות העובר, נוזלים ועוד. בתת משקל שלפני ההריון ההמלצה להעלות עוד יותר ממה שעלית עד כה. עם הלידה ירד גם המשקל ובמידה ותישארי בעודף בהשוואה ללפני ההריון, תוכלי לעבוד על ירידה במשקל כמובן בצורה מבוקרת ולאחר רק 6 שבועות מהלידה, תלוי גם אם תניקי או לא.. ממליצה לך ליהיות רגועה ולהתרכז ב לאכול טוב כרגע בשבילך ובשביל העובר. בהצלחה

מנהל פורום תזונה בהריון