סוכר נמוך לפתע פתאום

דיון מתוך פורום  בוגרים עם סוכרת סוג 1

31/07/2016 | 22:15 | מאת: אורה

שלום,בעלי סוכרתי סוג 1 כבר 16 שנה ובזמן האחרון מסוכר גבוה יחסית 120 -220 הוא נמצא בימים אלו בערכים נמוכים מבלי להזריק אינסולין בכלל. הוא יכול לעבור ימים שלמים בלי אינסולין כי הסוכר כבר נמוך בערכים של 70 ומטה. לעיתים הסוכר 100-120 שזה מצוין אבל לא ברור לי למה זה יורד מתחת ל 70. התקופה הנוספת היחידה שהוא לוקח זה להורדת הכטלסטרול. תודה

אורה שלום, חסרים מספר פרטים על מנת שרופא יוכל להשיב על שאלתך. אנא כתבי לנו האם בעלך מטופל בזריקות אינסולין או במשאבה. האם בתקופה האחרונה אולי השתנה מינון האינסולין הבאזלי שהוא מזריק ?(ארוך הטווח, זה שמזריקים אחת ליום) האם הוא התחיל פעילות גופנית חדשה או שהוא יותר פעיל מהרגיל? תודה

25/09/2016 | 21:16 | מאת: אורה

עינת היי,בעלי מטופל באינסולין קצר וארוך טווח. לא היה שינוי במינון. לא פעיל גופנית. נהפוך הוא, הוא אפילו פעיל פחות מהרגיל.

מנהלי פורום בוגרים עם סוכרת סוג 1