סמינים מדאיגים

דיון מתוך פורום  בוגרים עם סוכרת סוג 1

30/08/2013 | 11:34 | מאת: דניאלה

שלום, הבן שלי בן 13 וחצי מראה סימנים מדאיגים ,הוא שותה בלי הפסקה ,מתלונן על צמאון קבוע.אוכל יותר מהרגיל ולא עולה במשקל להיפך אולי קצת ירד ,הגינסים נופלים. בחודש האחרון החל בנוסף להתלונן על תחושת סחרחורת וטשטוש ראייה ,הוא עצבני יותר ,מפוזר. דברים שייחסתי לגיל ההתבגרות. הזמנתי לו בדיקות דם וערכי הסוכר יצאו גבולים.סוכר בדפ 98 וHBA1C יצא 5.9 ממש על גבול ה6 ? הרופאה טוענת שזה בסדר. אני רוצה לסמוך עליה,אך קשה לי מאוד. הסימנים מדאיגים.במשפחה הרבה סוכתרים,אני 3 הריונות סוכרת הריון.בהריון שלו אינסולין מהחודש הראשון.הוא נולד בזירוז מוקדם מהצפוי עקב צפי לסיבוכים. חמי נפטר עקב הסוכרת ,מהצד שלי דודה נפטרה מסכרת,אבי על כדורים לסכרת2.בקיצור גנטיקה לא חסרה. מה לעשות? לסמוך עליה? לעשות העמסת סוכר ביתית לבד? אולי תוכלי להרגיע אותי או לתת לי כיוון? הוא בנוסף אסמטי עם בעיית אי ספיגת ברזל מגיל קטן.אין טיפול ,לא טלסמיה ולא צליאק. תודה וסליחה על החפירה.

20/11/2013 | 21:05 | מאת: גיל דורון

שלום רב, הייתי ממליץ לך לבקש מרופאת המשפחה הפנייה לרופא סוכרת סוג 1. רק כדי לקבל חוות דעת שניה וממוקדת. יכולים להיות הרבה סיבות ולכן הדרך הטובה ביותר לשלול או לבחון את האופציה של סוכרת סוג 1, היא להיפגש עם רופא מומחה. בהצלחה

מנהלי פורום בוגרים עם סוכרת סוג 1