היפוטיטיס סי

דיון מתוך פורום  בוגרים עם סוכרת סוג 1

21/01/2010 | 21:01 | מאת: שמוליק_ס

שלום רב ראשית שמחתי לגלות אתכם ....אני חדש אני בן 47 עם סוכרת סוג 1 מטופל באינסולין מזה 11 שנים כמו כן עם פגיעה עצבית (נוירופטיה )ובעיניים לפני מס ימים אובחן אצל אימי(בת 70+) שהיא גם סכרתית היפוטיטיס סי בכבד, לאחר שיחה עם רופאה המטפל הוא הימליץ לי לבצע בדיקה אם גם לי יש את המחלה הזו שכן זה תורשתי, הוא לא היה מוכן להסביר לי מפורטות והפנה אותי לרופא המטפל בי, אני לומד וקורא כל חומר רלוונטי לגבי מחולתי לפני שאני מפנה אותם לרופאים על מנת לוודא שהטיפול שאני מקבל מהם הוא הרלוונטי והנכון...לצערי מנסיון מר , אשמח לקבל מידע והכוונה בנושא ולהבין את המחלה אם אכן היא תורשתית וכיצד להערך אליה ולמפגש עם הרופא תודה בכבוד רב שמוליק

26/01/2010 | 18:10 | מאת: גיל דורון

להלן תשובתו של פרופ' משה קרפ, יועץ רפואי של האגודה לסוכרת נעורים: 1.אין קשר בין הפטיטס סי לסוכרת ואין מקום לבצע בדיקה זאת 2.לגבי סוכרת מסוג 1 הטיפול באינסולין הוא הרלוונטי והיעיל.יש סוגים שונ ים של אינסולין ודרכי טיפול שונות שכאן זה לא המקום לפרטם אני מציע לך לעיין בספרו המצויין של דר משה זילבר"אנשים מתוקים לחיים ארוכים"הוצאת אוריון.תוכך להתעניין באגודה איך רוכשים ספר זה אשר יענה לך על כל השאלות שלך,.כמו כן יש באגודה הישראלית לסוכרת מספר ספרים בעברית מעודכנים מיועדים לקהל הרחב - אחד מהם מומלץ-ספרו של יורם קנטור-לחיות עם הסוכרת ניתן להשיגו גם בחנויות ,תתעניין באינטרנט. לגבי התורשה בקצרה סוכרת מסוג אחד הנה בעלת תורשתיות נמוכה ותלויה בעיקר בגורמים סביבתיים בעתון של האגודה לסוכרת נעורים נכתבו מספר מאמרים בנושא

28/01/2010 | 07:48 | מאת: שמוליק_ס

תודה רבה

מנהלי פורום בוגרים עם סוכרת סוג 1