תזונת תינוק בן 7 חוד

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

18/11/2016 | 23:04 | מאת: Ip

שלום, תינוק בן 7 חוד (6 חוד מצוקן) אוכל ארוחת פירות בבוקר ומרק בצהרים בגן. שאר היום מקבל תמל. השאלה היא כמה הוא אמור בערך לאכול בכל ארוחה? בדכ בבית אוכל בין 120-150 בארוח אך הארוחות שלו הן תכופות יחסית ,כל 3 שעות. בהרדמה בערב יכול לאכול גם 200 אך בהפסקות. מצד אחד נראה שמגיע רעב מאוד לארוחה לפני השינה אך מצד שני לא מסוגל לאכול יותר מ 150 במנה אחת ולכן מתעורר לאחר כשעה ולעיתים מתעורר שוב ונראה שרעב ( קשה לדעת האם כואב לו שיניים או הבטן ומתנחם באוכל) - מה עושים האם לתת בלי סוף כל פעם שמבקש? בנוסף- היו לו מעיי שלשולים כמה ימים והחלפתי לו תמל לצמחי. כבר לא משלשל כ 2-3 האם ניתן להחליף חזרה למטרנה הרגילה? תודה

זה לא נכון להחליף כך תמ"ל . אני מציעה שתלכי לדיאטנית מומחת לתזונת תינוקות בק"ח ותסדר לך את התפריט שלו כי הוא גדול ואמור לאכול כל 4-5 שעות אבל צריך לשבת איתך ולעשות סדר .

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים