אכילת לילה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

03/10/2016 | 08:15 | מאת: יערה

שלום, תינוקת בת חצי שנה יונקת בשילוב עם 2 ארוחות מוצקים ( השלמת הנקה). ארוחת ערב הנקה בשעה 18:45-19:00. כבר מעל חודש שמתעוררת בלילה באיזור 00:00 ושוב באיזור 4:00 בבוקר. התעקשתי שלא להאכילה עד שמתעוררת באיזור 3:00 בלילה מתוך מחשבה שההתעוררות אינה מרעב אלא מסיבה התנהגותית. האם ייתכן שטעיתי והיא אכן מתעוררת מרעב ב 00:00 וב 4:00? ואם כן, האם נכון להרגילה בשלב זה לארוחה נוספת?

כן יתכן שמתעוררת מתוך רעב בגיל הזה יכולים לאכול כל 5 -4 שעות ,עדיין קטנה כדי לישון ליילה שלם

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים