בת חודשיים וחצי לא מוכנה לאכול

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

29/07/2016 | 22:09 | מאת: לנה

שלום, תינוקת בת חודשיים וחצי לא מוכנה לאכול (האכלה בתמ"ל בלבד). נולדה במשקל 3 קילו ובחודשיים וחצי משקלה 4.2. יש לה ריפלוקס סמוי קל מקבלת omeprazile בבוקר 2 מ"מ (אין פליטות בכלל) לפני שבוע הפסיקה לקחת בקבוק בכלל אלא רק מתוך שינה. ברגע שאני שמה אותה בתנוחת האכלה ישר מתחילות צעקות והתפתלויות ודוחפת את הפתמה מהפה, מוצץ לוקחת בלי בעיה. זה קורה גם כשהיא מראה סימני רעב. ניסיתי להחליף סוגי בקבוקים, סוגי תמ"ל, ותנחות האכלה וכלום לא עוזר, רק במצב של שינה אוכלת (לא מנה מלאה אבל אוכלת) יציאות רטובות יש תקין יציאות קקי פעם ביומיים יציאה. הילדה חיונית מגיבה ומחייכת. הייתי אצל רופא ילדים ורופא גסטרו והם לא רואים שום בעיה עם התינוקת. אשמח לעזרתכם איך מתמודדים או מה עושים כי אני כבר עובדת עצות תודה מראש

התינוקת לא יכולה לאכול רק מתוך שינה ,לכן מציעה שתיצרי קשר עם דיאטנית ילדים בק"ח בשלב ראשון על מנת שתעזור לך לעשות סדר

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים