תינוק אוכל כל הזמן

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

08/05/2016 | 19:53 | מאת: בוב

לאחרונה עבר בני בן החודשיים לפורמולה במקום הנקה (כמעט מלאה). מאז הוא רוצה בקבוק כמעט כל שעה! לציין שיישן טוב בלילה, 12 שעות עם הפסקה בודדת לאכילה. בסהכ 9-10 בקבוקים של 60-120 כל אחד. הוא נולד ונשאר עד השקילה לפני שבוע, באחוזון 10 במשקל, ועבר לפורמולה לפני מספר ימים. שאלתי היא - האם זה נורמאלי? לציין שאנו מנסים להרגיעו בדרכים אחרות אולם הוא פשוט רעב!!! תודה מראש, בוב

קודם כל תקראו היטב איך מכינים את הפורמולה ,האם אתם מכינים לפי הוראות היצרןואם כן תאכילו אותו כל 3 שעות -שעתיים וחצי ולא כל שעה ,תשמרו על זמנים , יתכן שאתם מפרשים רעב וזה לא .

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים