כולסטרול גבוה אצל ילדה בריאה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

20/10/2015 | 00:07 | מאת: נועה

שלום, הבת שלי בת 7.5. קטנה במבנה הגוף. 115 ס"מ ומשקל 21.5 ק"ג (גיל עצמות מתאים לילד בן 6). מאוד שרירית ואתלטית. יש לה 5 פעמים בשבוע פעילות גופנית במסגרת חוגים ( התעמלות אמנותית. טאקוונדו. ג'ז וגלגיליות). אוכלת יחסית מעט. למשל. שוקו ומילקי בבוקר. חצי כריך גבינה חצי מלפפון ובננה בארוחת עשר. שניצל קטן וכף אורז עם ירק ופרי בצהריים. חטיף אחד לקינוח ( למשל במבה) וארוחת ערב פרוסה עם חומוס וירק. הבעיה היא שבבדיקות דם שעשו לה עכשיו וגם לפני שנתיים היה לה כולסטרול גבוה ( 193). Ldl 116 ו hdl בסדר 69. האם יש מקום להתערבות תרופתית? דיאטתית? תודה רבה

כן לכי לדיאטנית על מנת לבדוק הרבה פעמים כולסטרול גבוה אצל ילדים הוא תורשתי לכן לכי לדיאטנית ילדים על מנת לבדוק מה אפשר לשנות בתזונה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים