בן 4.5 חודשים רעב

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

03/10/2013 | 18:51 | מאת: שיר

שלום רב בני בן 4.5 חודשים וכשבוע אנו טועמים מעט ירקות פרות ודגנים. הוא יונק בלבד וכבר כחודשים אני מרגישה שהילד רעב כל הזמן. הוא שוקל 8 קילו מחזיק את הראש וטועם ברצון עם כפית קטנה כל מה שנתתי לו לטעום. הוא יושב שעות על הציצי כבר חודשיים ובשל כך לא ישן יותר משינות קצרות של רבע שעה מהלך היום , קם יונק וחוזר חלילה. הסמכתי את החלב שלי עם מעט דייסה של קורנפלור אבל בתחושת הבטן שלי עדיף לתת ארוחה אחת של מרק ירקות טחונים מאשר שימשיך לשבת כל היום על הציצי מתוסכל ורעב. אשמח לדעתך המקצועית. בתודה מראש!

את צריכה לקצר את הזמנים של הנקה לא יותר מ5 דקות כך את מרגילה אותו לאכול נפחים גדולים מי דיי הגיל 4.5 חודשים מתאים לטעימות רק בגיל חצי שנה כלומר סוף חודש 5 תתחילי עם ארוחות בגיל הזה הוא זקוק לחלב שלך ופחות למוצקים

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים