האם פירות זה ארוחה או מנת ביניים?

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

27/06/2013 | 08:01 | מאת: טלי

בני אוכל פירות- בננה, תפוח ואגס (20-30 כפיות). אבל אני לא יודעת האם זה נחשב ארוחה או ארוחת ביניים? כלומר, מתי לדעתך אחרי פירות צריך לתת לו לאכול עוד פעם? נראה לי תמיד שאחרי פירות הוא לא כ"כ שבע ולכן אני משלימה די מהר עם בקבוק. האם להפוך את הפירות לארוחה בעזרת דברים נוספים או לעשות אותה ארוחת ביניים? .

פירות זו ארוחת ביניים אומנם היא ארוחה יותר קלה שמתעכלת מהר יותר ולכן יתכן שהילד שלך רעב שעתיים -3 לאחר מכן וזה בסדר ולכן חכי שיבקש אוכל ותני לו בקבוק או הנקה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים