שנה לא עלתה במשקל

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

23/05/2013 | 20:55 | מאת: אנה

שלום רב, קטנה שלי בת 2.3. ילדה מקסימה ומפותחת מאוד, גמולה מכל דבר, מדברת יפה אך לא עולה במשקל. תוך שנה וארבעה חודשים עלתה 100 גרם. היא אכלנית גדולה אבל אוכלת הכל בכמויות קטנות. נמצת בגן עד 17. האם אני צריכה לעשות בדיקות כל שהם ולהלחץ?

קודם קחי אותה לרופא שיעשה אנמנזה ראשונית מכוון שלא יתכן שלא עתלתה במשקל במשך שנה ,צריך לבדוק את זה הוא יתן לך בדיקות דם ובמגביל לכי לדיאטנית ילדים שתבדוק כמה ומה הילדה אוכלת

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים