בעיות אכילה ילדה בת 8

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

08/05/2013 | 14:48 | מאת: לורין

הבת שלי בת 8 , כמעט ולא אוכלת כלום, יש דברים מסויימים שהיא אוכלת וגם אום לוקח לה שעות לסיים לאכול, תמיד צריך להתערב ולהאכיל אותה ולהסיח את דעתה ואז היא אוכלת הכל, לא מוכנה לטעום דברים חדשים או ירקות חוץ מלפפון ושאר האוכל שלה הוא יבש, כל צהרים זה מלחמות שהיא תאכל את התוספת ולא את הבשר , היא נורא רזה וגבוהה והרזון שלה פשוט מפחיד הבשיקות שלה תקינות , אבל מה אני יכולה לעשות שהיא לא מוכנה לאכול עד שהיא מגיעה למצב של כאבי בטן של רעב

יתכן שאתם מפעילים לחץ ובנוסף אתם לא שמים גבולות על זמנים של ארוחות את צריכה ללכת למרפאה של הפרעות אכילה של גיל הילדות : מרפאות כאלה יש בבית חולים שניידר ובבית חולים תל השומר (בית חולים ספרא לילדים ) אתם ההורים צריכים לקבל יעוץ והילדה צריכה לקבל תפריט מתאים לה בגלל הבררנות יתר

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים