סרבנית שתייה של מים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

05/05/2013 | 19:12 | מאת: ליה

בתי בת 9 וחצי חוד' עדיין יונקת (חלקית). אוכלת יפה 2 ארוחת מוצקים. לאחרונה החלה תוספת של ארוחה נוספת אחה"צ. נמצאת במעון מ-8 עד 14:00. במעון אוכלת יפה ובין הארוחות מקבלת חלב שאוב כנוזלים. מסרבת לשתייה של מים, בין אם בבקבוק או בכוס. מסרבת למים או תה בטעם תפוח ללא קפאין (לוקחת שלוק או שתיים וזהו.) מה לעשות? ימי הקיץ מתקרבים ואני רוצה שהיא תשתה ע"מ שלא תתייבש וגם רוצה להוריד את ההנקה באמצע היום.

היא לא צמאה כי מקבלת חלב שאוב ברגע שתפסיקי עם חלב שאוב היא תשתה בהתאם לצמאון שלה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים