פעוט אוגר מזון בפה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

27/03/2013 | 21:51 | מאת: יערה

שלום בני בן השנתיים וחצי נוהג כל הזמן לאגור מזון שהוא אוכל בפה. דבר המונע ממנו להמשיך בארוחה, הוא אף מסוגל להמשיך לשחק שעות כך או להירדם כך. מי היא הכתובת אליה עלינו לפנות לאבחן ולטפל. בברכה יערה

זאת בעייה התנהגותית ולכן קודם כל את צריכה להגביל את הזמני ארוחה לדוגמא ארוחת צוהריים לא יותר מחצי שעה מה שאוכל אוכל ותפני את הארוחה שלו ,שנית לא להתרגש ,על תסתכלי עליו כאשר הוא אוגר מזון בפה ,סביר להניח שלא תמיד אוגר לדוגמא עם מזונות שאוהב לאכול ולכן תעשי סדר על מנת שיואכל בלי לאגור הוא צריך להיות רעב כלומר בין ארוחה לארוחה לפחות 5 שעות הפרש את יכולה להתייעץ עם קלינאית תקשורת של ילדים בק"ח

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים