תזונה ילדה בת שנה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

18/02/2013 | 16:17 | מאת: שרון

שלום רב ביתי בת שנה ניזונה ממטרנה צמחית בגלל בעיות נשימה לחה וכו ..מתעוררת ב07:00 לא כל כך אוכלת כי שותה בלילה בסביבות 03:00 ב9:00-10:00 אוכלת פירות /דייסת שיבולת שועל/גרבר או מעדן עם לחמניה לא מוכנה משהו אחר לאחר מכן שותה מים ונרדמת או שותה 180תמ"ל 13:00-14:00 מרק עם אורז לבן או נודלס סלק מלפפון ועגבניות שרי איננה מוכנה לאכול בשר בשום צורה רק לעיתים בקציצות 16:00 פירות חטיף או משהו קל בערב ארוחת ערב שוב מרק או אורז או קורנפלקס 20:00 נרדמת ומתעוררת קבוע ב03:00"אינה לוקחת מוצץ ולכן שותה המון מים בכדי להירגע מה ניתן לעשות היא איתי בבית אני מנסה להכין ירקות פירו וכו ושום דבר לא הולך אנא עזרתכם

את צריכה קצת לשנות את הסדר האוכל וגם לתת אוכל שמשביע ב7 בבוקר תנסי לתת בקבוק תמ"ל 12 ארוחה עם עוף או קציצות עם אורז או פסטה או פתיתים או פירה או בטטה וירקות (קצת ) לאחר 4-5 שעות יוגורט עם פרי או כריך עם אבוקדו או טחינה או חומוס או טונה ופרי 19-20 ארוחת ערב : ביצה כל יום עם גבינה ולחם וקצת ירקות ובקבוק תמ"לעם דייסה אם היא רוצה אם תוכל כך תהיה שבעה ולא תתעורר בליילה ואם כן תני לה קצת מים על מנת שתוכל בבוקר לדעתי היא מתעוררת בליילה כי לא אוכלת טוב במהלך היום

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים