בן 3 עם בעיות אכילה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

02/02/2013 | 19:34 | מאת: איגור

ני בן 3 מאד בררן באוכל. לא נוגע בפירות וירקות. לא נוגע בבשר. לפני כמה חודשים הפסיק לאכול מרקים. תפריט: בבוקר קורנפלקס יבש. בצהריים כלום (מגישים מרק - לא נוגע. מעדיף פיתה בלי כלום. משתדלים לא לתת). הולך לישון צהריים רעב. אחרי שנת צהריים דניאלה עם גבינה לבנה. בערב דייסת סולת. לא מוכן לזוז מתפריט זה גם אם המשמעות להישאר רעב. הוא לא מקבל נישנושים בין הארוחות כך שאין בעיה עם "להרוס את התיאבון" אציין שכל המשפחה אוכלת נכון. על השולחן מזוון מזונות, ירקות וכו. איך גורמים לו לאכול?

כפי שכתבתה הילד שלך בררן מאוד קודם כל תן לו ויטמינים כמו קידיפרמטון 1 כפית ליום בנוסף תבדוק אם מוכן לשתות חלב או שוקו בוקר וערב או לתת לו עם הקורנפלקס בבוקר דניאלה דייסת סולת על בסיס חלב ולא על בסיס מים יתכן שהוא ישאר הרבה זמן בררן ,מידי פעם תציעו לו מזון חדש שאתם אוכלים גם אם לא רוצה ,תבקשו מימנו שיעזור לכם להכין סלט פירות או ירקות גם אם לא רוצה לאכול מכוון הבררנות היא בעייתית אני מציעה שתקבעו תור באחת המרפאות לבעיות אכילה בארץ (קיימות בביתי חולים לילדים )

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים