תפריט לבן חצי שנה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

26/01/2013 | 21:47 | מאת: שולי

שלום רב, בני בן חצי שנה (שוקל 8,200), בעקבות חזרתי לעבודה התחלתי לגמול אותו מהנקה לאחרונה ומאחר והוא כבר מספיק גדול התחלתי גם לשלב ארוחות. כרגע בבוקר כשקם יונק, אחרי שלוש שעות מקבל פירות(שני פירות, לפעמים בתוספת כף שיבולת שועל) אחרי 3-4 שעות מקבל מרק מירקות והודו (בערך 150 מל) אחרי 3-4 שעות תמל (180 מל) ובערב לפני השינה תמל (240 מל). עדין מתעורר בלילה לאכול ויונק או מקבל תמל (120מל), אני חושבת שאפשר כבר לוותר על הארוחה באמצע הלילה ומתלבטת אם היא הרגל או שהוא באמת רעב... כמו כן, מתלבטת לגבי כמויות תמל שמקבל מעבר לארוחות. עד לא מזמן ניזון מהנקה בלבד לפי דרישה ולכן מתקשה להחליט מהם הכמויות שעליו לקבל. אשמח לשמוע חוות דעת. תודה מראש

לכי לפי השובע שלו כמו שהנקת אותו והפסיק לבד גם כאן יפסיק לבד בקשר לבקבוק של הליילה יתכן שהוא רעב ולכן את יכולה להמשיך כל השאר בסדרגמור

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים