טעימות + דייסת מטרנה לגיל 6 חודשים+

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

24/01/2013 | 13:15 | מאת: ויקי

שלום! תאומים שלנו בני חצי שנה בדיוק. עד עכשיו הם אוכלים חלב אם + פורמולה ( תחליף חלב מטרנה ותחליף חלב סימילק). הבנתי שעכשיו צריך להוסיף גם פירה ירקות מבושלים. השאלות שלי: 1. האם מומלץ להתחיל בכפית ביום, למחורת שתי כפיות וכו'? או בתדירות אחרת? 2. ראיתי שלמטרנה בנוסף לתחליפי חלב יש דייסות אבל אף אחד לא אמר לנו להוסיף אותם. האם כדאי באמת להוסיף אותם? כלומר במקום תחילף חלב? תודה!

את יכולה להתחיל פירות וארוחת מרק :את לא צריכה להתחיל מכפית 1 אלא כבר ארוחה בקשר לדייסות : את יכולה להוסיף לתמ"ל אבל את לא חייבת

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים