כמות תמ"ל לארוחה לתינוק בן שלושה וחצי חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

12/01/2013 | 20:48 | מאת: מירב

שלום רב! בני בן שלושה וחצי חודשים.משקל לידה- 4 ק"ג וכיום הוא שוקל 7.6 ק"ג (אחוזון 90%). עד לפני שבועיים אכל כ6 ארוחות ביום של 120CC של תמ"ל (כשבתום כל ארוחה בכה,כאילו לא שבע). לפני שבועיים החל להיות רעב לאחר שעתיים- שעתיים וחצי ונרגע רק לאחר מתן אוכל. התייעצנו עם רופאה שהמליצה לעלות את המנה ל160 בהדרגתיות, עשינו זאת אך ביומיים האחרונים בני בוכה כל שעתיים וחצי ומסיים מנה של 150CC. ועדיין בתום המנה הוא בוכה כאילו אינו שבע.. אנחנו חסרי אונים! האם להמשיך להעלות את המנה? אנחנו מפחדים שלא יהיה ילד שמן..

תשארי על בקבוק של 150 סמ"ק תמ"ל ותוסיפי דייסה : על כל 150 סמ"ק תמ"ל מוכן תוסיפי כפית דייסה כמו קורנפלור נמס או דייסת אורז נמס

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים