שאלה דחופה!

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

21/08/2012 | 09:19 | מאת: מיטל

אני אמא לתינוקת בת ארבעה וחצי חודשים. לפני חודש בדיוק עברנו חיסון והאחות אמרה לי להוסיף לילדה כפית דייסה לארוחות. אחותי אמרה לי "אל תתני לה דייסה זה סתם משמין וחסר תועלת,טיפת חלב אוהבים ילדים שמנים"...המשכנו עם מטרנה בלבד והילדה בוכה לאוכל (היא בוכה בד"כ רק לאוכל,וזה בכי מסויים שאנחנו מזהים)הכנתי לה תוספת 30מ"ל המשיכה לבכות עוד 30מ"ל וכך תוך שלושה שבועות הגענו ל-210מ"ל מטרנה!!! הילדה לא מפסיקה לתפוח החלטתי לעשות מה שיעצו לי בטיפת חלב,שמתי כפית של דייסת אורז ועכשיו היא אוכלת רק 150מ"ל מטרנה,השאלה אם היא לא תשמין עוד???? מה עושים??? היא כבר ממש תפוחה!

השאלה האם נרגעה כאשר הוספת דייסה ? אם כן תמשיכי ,לא קורה כלום היא תעלה במשקל בהתאם לניתונים שלה את לא צריכה לחשוב שכל הילדים שמקבלים דייסה עולים במשקל קודם כל הדייסות שייכים למזונות משלימים ובנוסף מכילים ויטמינים ומינרלים כולל ברזל ולכן יש להם תועלת ולכן על תקשיבי לכל מיני עיצות כל ילד עם ההתפתחות האישית שלו

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים