עליה במשקל בת 3.5 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

25/06/2012 | 19:39 | מאת: קרן

שלום רב, בתי בת 3.5 חודשים נולדה במשקל 2750 ועושה רושם שהיא עולה במשקל בקצב מהיר מדי. בגיל שבועיים וחצי משקלה היה 3480 בגיל חודש ושבוע 4530 בגיל חודשיים ושבוע 5930 וכיום בגיל שלושה וחצי חודשים 7.5 ק"ג יש לציין שהיא ניזונה מסימילאק אדוונס פלוס וליום אוכלת בין 900 מ"ל - ליטר. אשמח לדעת איך לפעול והאם כדאי להתחיל לתת לה לשתות מים. תודה מראש, קרן

את לא צריכה לתת מים מכוון נולדה קטנה ,יתכן שמשלימה ועולה כך במשקל לשים לב לא להעמיס עליה כל 3 שעות ארוחה וכשי שבעה לא לתת יותר

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים