תזונת תינוק בן 10.5 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

22/03/2012 | 11:39 | מאת: שהם

שלום רב, בני בן 10.5 חוד'. יונק בבוקר, אוכל בגן פירות טחונים בבוקר ומרק ירקות עם עוף טחון ב11:30. כל הילדים האחרים מקבליםן בקבוק אך מכיוון שלא מסכים לשתות מבקבוק הוא מחכה עד שאאסוף אותו ב16:00 ואז אני מניקה אותו. הבעיה היא עם ארוחת הערב. חוץ מדייסת שיבולת שועל עם סילן שקדיה ולעיתים גם בננה הוא לא מסכים לאכול כלום. ניסיתי קציצות, פתיתים, לביבות, אבוקד, ביצה קשה, ודברים נוספים אחרים. בנוסף הוא אלרגי לחלב ככה שאני לא מנסה מוצרי חלב. יונק פעם נוספת ב18:30 לפני השינה ופעם נוספת בלילה. רציתי לשאול האם זו תזונה מספקת לתינוק בגילו? האם יש רעיונות מה עוד אני יכולה לשלב כארוחת ערב? כמובן שניסיתי לתת לו את הארוחות האלו גם ב16:00 במקום ההנקה אך גם אז סרב, הוא טועם ויורק... כמובן שבגן הוא אוכל יפה מאוד:) תודה רבה שהם

מכוון שהוא יודע שאת הולכת להניק אותו ,הוא לא מוכן בבית לאכול מזון אחר כפי שאת מציעה לו הייתי מציעה של יום למרות שהוא יורק תציעי לו כל יום חתיחת ביצה עם אבוקדו וטחינה ,אם אוכל ואם לא ,לא להתרגש וגם אם הוא יורק על תניקי באמצע היום ,תגרמי לו להיות רעב אבל לא עצבני חכי לפחות 4 שעות בין הארוחות ושוב תני לו ארוחה ,יכול להיות שוב ארוחה בשרית בערב

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים