יציאות קשות , בת שנה.

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

11/09/2011 | 16:34 | מאת: אפרת

ב"ה שלום. התינוקת שלי בת שנה. בריאה ונורמלית. כבר כמה וכמה שבועות שיש לה יציאות מאוד קשות וגם גדולות ויבשות. נהיה לה "פיסורה" בפי הטבעת כך שכל פעם היציאות מאוד כואבות לה. אוכלת בבוקר פרי, יוגורט ו"פתית". במשפחתון נותנים לה בבוקר ירקות, טחינה, ביצה לחם, גבינה. לא תמיד אוכלת כמו שצריך שם.. ב- 11 שותה תמ"ל בערך 150 (מפסיקה לבד) צהריים אוכלת ירקות, קציצות הודו ברסק עגבניות, סלק בערב מרק עוף טחון. לפני השינה 180 תמ"ל אני משתדלת לתת לה לשתות כמה שיותר, אם השתייה מתוקה תשתה בערך 120 מ"ל ליום ואם זה מים תשתה קצת פחות. מה לא בסדר בתזונה שגורם ליציאות קשות ויבשות? מה אפשר לתת שירכך את היציאות ויקל עליה? תודה

תנסי לתת בבוקר חצי כוס מיץ טבעי (פרימור -פריגת ) ובמהלך היום פרי מבסוג שזיף,תוסיפי כל יום יוגורט אם לא הולך את צריכה לתת מרכך ,תבקשי מהרופא נורמלקס (תכשיר שאפשר לתת לתינוקות אפילו )

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים