שאלה לגבי ויטמינים לפעוט

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

14/12/2020 | 09:33 | מאת: מרים

תינוק בן שנתיים. אף פעם לא היה אכלן גדול...אבל בתקופה האחרונה ממש מסרב לאכול..במיוחד בבוקר ובערב. צהריים איכשהו אוכל - מרק, מנה בשרית ופחמימה. המשקל שלו תקין. בבוקר ובצהריים זה ממש מלחמה עד שמסכים לאכול משהו... אין לו תחושת רעב..הוא יכול להסתובב מהבוקר עד הצהריים ולא לאכול כלום. ככה גם בערב השאלה שלי- האם יש איזהשהו תוסף מזון טבעי כמו ויטמינים או ויטמין C כדי להגביר לו את נתיאבון?אולי זה יעזור אשמח לחוות דעתך

אני ממליצה שתלכי לדיאטנית ילדים על מנת לבחון מה קורה מבחינה תזונתית לילד שלך .ואם לא אוכל היטב היא תדע מה לעשות

03/01/2021 | 00:13 | מאת: cohav123

הי אני מציעה שתבקשי יעוץ תזונתי מדיאטנית ילדים בקופת חולים . יש ויטמינים קידי פרמטון ( 1 כפית ליום ) אבל הוא חסר בארץ

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים