האם מחסור בסידן גורם לכיווץ שרירים בלילה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

28/05/2020 | 04:44 | מאת: איתמר

היי אני בן 17. בזמן האחרון (בערך כבר חודש) אני סובל מהתכווצות שרירים בשוקיים שמתרחשת תוך כדי שינה. זה מעיר אותי וגורם לכאבי תופת. שאלתי את עצמי למה זה קורה, ושמתי לב שבתקופה האחרונה (בערך חצי שנה) לא יוצא לי לאכול דברי חלב בארוחות שלי, כך שלפעמים עוברים ימים ארוכים בהם אני לא צורך סידן כלל. האם היפוקלצמיה או מחסור בסידן באופן כללי עלול לגרום לי לתופעה המתוארת?

יתכן שאתה לא שותה מספיק מים . כדאי לאכול תזונתה מגווןנת כולל מוצרי חלב וחלב ,פירות וירקות

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים