תינוקת בת 9 וחצי חודשים מסרבת למוצקים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

22/03/2020 | 23:58 | מאת: שני 1985

שלום רב אשמח לדעתך/המלצתך בתי סרבנית מוצקים,מגיל 5 חודשים התחלתי איתה טעימות אבל עד היום שכיום היא בת 9 וחצי חודשים לא עוברת את ה 5 כפיות, לא מבינה מה הסיבה ,הרופאה שללה בעיה רפואית,ניסנו הכל,מרקמים,טעמים,איתנו בארוחות,אבל לא מתקדם. היא במעון כבר חודשיים וגם שם לא מתקדם.הייתה יונקת הנקה מלאה עד גיל 7 חודשים ומאז מניקה רק בלילה כל שאר היממה מקבלת בקבוק.אשמח מאוד לעזרה.תודה מראש

קודם כל לא צריך לקחת את זה קשה כי היא בת 9 חודשים וגם לא לעשות שום דבר בכוח . תתחיל עם יוגורט ממותק עם סילאן למשל ותמשיכי עם קוטג ולאחר מכן עם בטטה מהוכה וכך תתקדמי בלי לחץ . בנוסף על מנת שתוכל חכי עד שתהיה רעבה אבל לא עצבנית .

27/03/2020 | 00:02 | מאת: שני 1985

תודה על המענה המהיר.לי נראה שהיא לא אוהבת את הדברים הקרים כי ניסיתי מעדנים ויוגורט עם סילאן והיא סירבה,שאר הדברים שאני מכינה הם לרוב לא ספיישל בשבילה אז היא אוכלת איתנו תפוחי אדמה ובטטה וכל מיני כאלה אבל היא אוכלת בקושי ביום טוב 5 כפיות אם בכלל,אומנם אני לוקחת את זה קשה אבל לא נותנת בכוח,ברגע שהיא מפנה את הראש או שעושה עם הפה פפפפפ אז אני מפסיקה לתת כדי לא לעורר בה דחייה.רק רוצה לדעת איך מתקדמים איתה?כי אני לא רואה שיפור

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים