מתי ואיך לעלות את כמות התמל

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

11/05/2019 | 18:04 | מאת: עדידוש

היי רציתי לשאול מתי ואיך יודעים מתי לעלות את כמות התמ״ל? אני רואה הרבה פעמים שהילד לא רגוע בסיום הבקבוק ( האכלה של 20-30 דק) אני מודעת שתחושת השובע מגיעה רק אחרי 20 דק. הרבה פעמים בסיום הבקבוק הוא לא רגוע. שאני מביאה מוצץ הוא נרגע ומצד שני שאני מציעה גם לתת לו עוד תמ״ל הוא גם רוצה. עזרה? עצה?

תינוק אוכל כמה שהוא רוצה ולכן אם רעב יוכל כמה שהוא רוצה תוך 10 דקות לכן תוסיפי קצת יותר בבקוק ותראי כמה הוא אוכל תוך 10 דקות .

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים