בעיית האכלה של תינוקת בת חצי שנה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

15/02/2019 | 19:54 | מאת: מורן

הבת של בת חצי שנה ושבוע עד גיל 3 וחצי חודשים הנקתי אותה הנקה מלאה ומאז אכלה נוטרילון לפני כחודש בערך הייתה בוכה בעת האכלה אך אוכלת לבסוף אבל בתקופה האחרונה זה הפך לקיצוני והיא אינה מוכנה לאכול כלל היא נכנסה לגן לפני שבועיים וגם שם מתקשים להאכיל אותה עד שמצליחים כבר היא מגיעה לאיחור בשעת האכלה השבוע היא הייתה חולה מצוננת ומשלשלת ולכן חשבתי שהדבר קשור לכך לכן לא הכרחתי אך כעת יום לאחר ההחלמה היא עדיין בוכה צרחות ולא מעוניינת לאכול הכמות אוכל שלה זה 180 נוטרילון שלב 2 חשבתי שזה קשור לשלב אז החזרתי לשלב 1 ועדיין היא לא רוצה ממש מתנגדת ואני כבר לא יודעת מה לעשות ומה הסיבה לכך אני חייבת עזרה דחופה כי כבר יומיים היא מדלגת על ארוחה וגם כשהיא אוכלת היא לא מסיימת 180 תודה רבה מראש

היא תוכל מתי שהיא תרצה . היא גם אמורה לאכול פירות ומרק . תני לה אוכל כל 4-5 שעות וכמה שתוכל תוכל ואין " לדחוף " לה אוכל .בנוסף לא חייבת לסיים 180 סמ"ק .אם את לא מסתדרת תקבעי תור לדיאטנית תינוקות ילדים בק"ח שתעזור לך לעשות סדר.

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים