שינוי בתזונת תינוקת בת חודשיים וחצי

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

18/07/2018 | 21:03 | מאת: פנינה

שלום, התינוקת שלי בת חודשיים וחצי ניזונה מתמ"ל סימילאק קומפורט. עד לאחרןנה היתה אוכלת בתאבון ארוחות סדירות כל 3 שעות. מזה יותר משבוע הפחיתה את הכמויות בכל ארוחה. אוכלת 60 מ"ל ולפעמים 90 מ"ל. בסה"כ הכללי בסביבות 500 מ"ל ליממה. רציתי לציין שבשבוע הזה היתה קצת מצוננת. נבדקה פעמייפ ע"י רופאת ילדים שלא ראתה דבר חריג וטענה שכנראה זה וירוס שיכול לקחת בין שבןע לשבועייפ עד שיעבור ויחזור התאבון. אמרה לתת לה כל שעתיים לאכול. אני מאןד מודאגת מהכמויות שהיא אוכלת וחוששת שימשך כך הרבה זמן ולא תעלה הרבה במשקל. נכון להיום היא שוקלת 5.500 נולדה במשקל 3 ק"ג. לא יודעת אם זה באמת וירוס שפוגע לה בתאבון או שיש משהו אחר. אנא עזרו לי. תודה מראש, אמא מודאגת

תאכילי אותה כל 3 שעות בלי להילחץ ,כמה שאוכלת אוכלת .כעת שוקלת 5.500 קג וזה בסדר גמור . כפי שהרופא ילדים שלך אמר יתכן שעובר עליה משהו ולכן הרבה סבלנות אהבה ורוגע .ולא לדחוף לה אוכל ,כמה שאוכלת אוכלת .

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים