הקטנת כמות אכילה בהנקה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

30/05/2018 | 08:59 | מאת: אינה

הילד שלי בן חודשיים ו10 יום, על יניקה בלבד, בימים האחרונים התחיל לעשות מרווחים של3 וחצי - 4 שעות באכילה, פעם היה אוכל 130cc והיום פתאם התחיל להקטין את הכמויות ל 100cc ואפילו ל 80cc.חייבת לציין שיש לו 3 יציאות ביום ו 7 טיטולים רטובים. אני מניחה שגם בגלל זה כמות החלב בחזה קטנה בגלל שהביקוש קטן. האם זה הגיוני שמכמות זו השבע? ואיך אני יכולה להגביר כמות חלב?

הדרך היחידה לבדוק היא שתבדקי אם עולה במשקל . לאחר מכן את יכולה לבקש יועצת הנקה בטיפת חלב .

לא הייתי עושה כלום כמה שאוכל אוכל ,לפעמים אוכלים יותר ולפעמים פחות וזה משתנה מיום ליום . הגברת כמות חלב אם ,תייעצי עם יועצת הנקה בטיפת חלב ,אפשר לקחת חלבה (HILBE (

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים