בן שנה וחודש, סרבן מוצקים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

22/04/2018 | 02:18 | מאת: יעל

שלום בריג'יט, בן 13 חודשים, שוקל 8.8 ק"ג, נולד 2.8 ק"ג, הנקה מלאה. רק בגיל 10.5 חודשים היה מוכן לפתוח פה לכפית (לא פותח גדול מאד אבל סביר..). בסה"כ אוכל מעט מאוד מוצקים, ביום טוב אולי 2-3 כפיות שמנת חמוצה וקצת BLW (כמה גרגירי אורז, מעט קציצה, מעט טוסט, מעט עגבניה..). בהתחלה רוב האוכל נדחף החוצה מהפה עם הלשון, אבל בחודש האחרון יש שיפור משמעותי בטכניקה והרבה פחות אוכל יוצא לו מהפה. גם לשתות מכוס הוא לא ממש מצליח עדיין וגם לא מעניין אותו במיוחד.. העניין הוא שלא ממש עולה במשקל בחודשיים האחרונים * האם את חושבת שיש מקום לתוספת של פורמולה מבקבוק (או העשרה אחרת) עד שיבסס ארוחות? תודה רבה רבה על כל עזרה!!!! יעל המיואשת והמתוסכלת..

22/04/2018 | 02:40 | מאת: יעל

צריכה לציין שמניקה כל 1-3 שעות.. מתי שבא - אני מניקה הרבה כי מפחדת שלא עולה מספיק במשקל.. (בלילה פותח פערים של כ4 שעות בממוצע) שוב תודהתודהתודה! יעל

את לא מפרטת מה הוא אוכל כל כך אבל נראה שאוכל מעט אני מציעה שתלכי לק"ח לדיאטנית ושתעשה לך סדר וצריך לראות אולי צריך פורמולה מיוחדת . אי אפשר לומר כלום כך

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים