תזונת תינוקות בגיל חצי שנה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

16/08/2017 | 06:04 | מאת: יעל

שלום רב. אני מעוניינת לדעת איך להתחיל עם תזונה לתינוק בן 6 חודשים. (עד עתה צרך סימילאק בלבד) 1. האם אפשר לשלב במרק ירקות, תפוח אדמה וגזר ולהוסיף את העוף מההתחלה מבלי לעשות "טעימות"?. 2. האם להוסיף תזונת פירות במקביל למתן המרק או להמתין כמה ימים על מנת שהחשיפה למזונות החדשים תהיה הדרגתית?. 3. האם מנת המרק מחליפה את מנה אחת של סימילאק?. ואם יש עוד אינפורמציה אשמח לקבל. תודה רבה, יעל.

קודם כל כל האנפורמציה אתם אמורים לקבל בטיפת חלב . מכוון שלא עשיתם טעימות תתחילו ישר מרק עוף טחון עם תפו"א ועוף וקצת גזר וקצת קישוא וחתיחת דלעת תמשיכו שבוע ותתנו ארוחת פירות מנת מרק תחליף בקבוק סימילק בקשר לפירות יתכן שיהיה רעב ואז תצטרכו להקדים ארוחה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים