כאבי בטן מתוסף ברזל לתינוקות

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

13/06/2017 | 12:05 | מאת: מיכל

שלום רב , התחלתי לתת טיפות ברזל (פריפל 3) לבני בן ה-4 חודשים . נראה שזה עושה לו כאבי בטן . 2 שאלות . 1. אחרי כמה זמן תהיה הסתגלות אם בכלל לתוסף? 2. יש תוסף שהומלץ לי ע"י חברות של אקוסאפ שזה ברזל קל לעיכול בתוספת ויטמיןC האם מותר לתת זאת לתינוק? בתודה מראש , מיכל

כן אמור להסתגל לברזל ואם לא את יכולה לחלק את המינון (לדוגמא 2 טיפות בוקר ו2 טיפות ערב ) . הברזל עדין אפשר לתת רק לקחת בחשבון שהוא פחות יעיל כי עדין יותר וכמובן תייעצי עם הרופא ילדים שלך

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים