תינוק בן 5 חודשים מסרב לאכול

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

08/06/2017 | 22:18 | מאת: ניצן

שלום, בני בן 5 חודשים עד לפני החיסון ומן הברזל בגיל 4 חודשים היה אוכל רק מבקבוק 180×5 פעמים ביממה. מיד לאחר החיסון ומתן הברזל הפחית ממש מתעקש לא לאכול ואוכל בסהכ ביממה כ 650 מל, שמתחלקים ל6 או7 ארוחות ביום. כל זאת תוך כדי עקשנות ובכי. האופאה לא מצאה סיבה נראית לעין ואף ערכנו בדיקות צואה שיצאו תקינות. המצב מתסכל שכן הוא לא רגוע, ביומיים האחרונים הצלחתי להאכיל אותו מעט בדייסת קורנפלור שערבבתי עם התמל שלא הסכים לסיים אבל לא תמיד הוא מסכים. הוא ממש מסרב בוכה מתקשט סוגר את הפה...מתסכל!! בבקשה האם יש רעיונות לבכיה?

השאלה כל כמה זמן את מאכילה אותו . תנסי להאכיל אותו כל 4 שעות וגם אם אכל מעט ואם לא רוצה על תיתני בכוח.חכי שיהיה רעב גם אם בארוחה אכל כ80-100 סמק , לא להשלים אחרי שעה לחכות ע

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים