אבא מודאג לתינוקת קטנה בת שנה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

20/05/2017 | 10:23 | מאת: אבא מודאג

שלום לצוות המומחים היקר, בתנו בת שנה ושוקלת 6.920 ק"ג, בגובה של 71 ס"מ. מאז החיסון המשולש בחודש השני חלה ירידה משמעותית באחוזונים ומתינוקות שמנמנה הגיעה לתת משקל. אנו כרגע במעקב גסטרו אך אני ממש לא מרוצה מהרופא, הוא בודק אופציה של רגישות לחלבון חלב ועברנו לנוטרילון. בשבועיים האחרונים התינוקת צורחת המון ולא רגועה לאחר מתן האוכל כפי שהייתה בעבר. אציין כי אם אוכלת אפילו חתיכה זעירה של מוצקים מקיאה ישר, בתי החלה לזחול רק לאחרונה ולעניין הישיבה עדיין מתקשה. אנא עזרתכם הברוכה, אני ואשתי אובדי עצות. תודה רבה

אני מבינה שאתם מטופלים אצל רופא גסטרו כך שאין לי מה להוסיף . אם אתם לא מרוצים תבקשו חוות דעה שנייה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים