הוספת קורנפלור לחלב שאוב

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

07/03/2017 | 13:59 | מאת: מיטל

שלום רב , יש לי תינוק בן 3 שבועות שסובל מריפלוקס סמוי . אני משלבת תמ"ל וחלב אם והוא מגיב בריפלוקס לשניהם . החלפנו לו תמ"ל לאינפמיל AR ונראה שזה עוזר העניין הוא שלחלב האם הוא מגיב עדיין בריפלוקס . אני לא רוצה להפסיק הנקה לגמרי הרופא הציע לשאוב ולהסמיך עם קורנפלור אך האם הוא לא קטן מדי בשביל קורנפלור? כמה מוסיפים אם ניתן? ומה לגבי הפעמים שלוקח ישירות מהציצי? להפסיק? (זה מאד מרגיע אותו :-( ) . בתודה נראש

את יכולה להוסיף קורנפלור בחלב אם שאוב אפשרות אחרת היא שכל ארוחה את נותנת אנפמיל 20סמ"ק של אנפמיל AR וממשיכה מייד עם חלב אם שאוב (בכל ארוחה )

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים