חוסר תיאבון בגיל 4 וחצי חודשים...

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

18/02/2017 | 17:29 | מאת: אמא טרייה

שלום, בני בן 4 וחצי חודשים והוא אוכל מטרנה בכמות של 150-180 סיסי. עשינו את החיסון של גיל 4 חודשים בזמן שעבר ללא תופעות לוואי חריגות. התחלנו טעימות של פירות וירקות ומתן דייסת קורנפלור. הוא אכל יפה עד לפני שבוע ואז החל לפתח חוסר תיאבון. הוא אוכל פחות מ90 סיסי וגם אם אני מנסה לתת לו בקבוק כל שעתיים הוא מסרב. מעיף את הבקבוק ומתחיל לירוק ולבכות. הוא מרייר המון אך עדיין לא בקעו לו שיניים. יש לציין שגם בשינה החל לפתח קשיים ומאוד קשה לו להירדם (דבר שלפני זה עשה בקלות). בשאר היום ושכמחזיקים אותו הוא מפסיק לבכות ומשחק רגיל.. מה יכול לגרום לחוסר התיאבון? תודה.

שלום קודם כל תציעי לו אוכל רק אם רוצה תני לו לאכול לפחות כל 4 שעות ולא כל שתעיים ,תחשיבי לאחר שעתיים לא רוצים לאכול גם אם אכל מעט המטרה שיהיה רעב על מנת שיקח את הבקבוק

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים