מי שפיר, סיסי שליה, כולל צ'יפ גנטי

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

26/05/2016 | 13:28 | מאת: מירית

שלום, האם בדיקת סיסי שליה צ'יפ גנטי תיתן לי אותן תוצאות ותקיף את אותם תסמונות ומומים כמו בדיקת מי שפיר צ'יפ גנטי? ואם כן, ההבדל הנותר בין 2 הבדיקות (מלבד העיתוי שלהן) הוא הסיכון להפלה עקב הבדיקה? או שיש עוד יתרונות/חסרונות שמבדילים בין שתי הבדיקות? הסיכון המשוקלל שלי בעקבות סקר שליש ראשון (שקיפות סקר ביוכימי) הוא לצערי 1:7, ואני בשבוע 13 1 לכן הדחיפות להחליט... תודה רבה רבה מראש

שלום, באופן עקרוני הברור הכרומוזומלי זהה בשתי הבדיקות וההבדל העיקרי הינו בשבוע שבו מבצעים את הבדיקהץ הגבי הסיכון - מחקרים אחרונים לא מצאו הבדל משמעותי בזיכון. בהצלחה דר' יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה