ציפ גנטי

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

21/06/2015 | 00:14 | מאת: איילת

האם נמצאו הבדלים בין תוצאות שהתקבלו בציפ גנטי שנעשה לנבדקות מעל גיל 40 מול נבדקות בשנות ה 20-30 שעשו את הבדיקה מה הסיכוי לגלות פגם כרומוזלי בציפ גנטי ( באחוזים) מהם האחוזים שנמצא פגם ובכל זאת נולד ילד בריא לאחר שכמובן הוחלט להמשיך את ההריון מהו הסיכוי לקבלת ממצאים שאינם חד משמעיים מה הסיכויים לגילוי אוטיזם , פיגור, חירשות, עיוורון

שלום איילת. השאלות הללו מתאימות לפורום גנטיקה ולא לפורום הזה. אנא פני עם השאלות לפורום המתאים. בברכה דר' יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה